papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Så barnsligt

glad jag blir varje gång jag tittar på en nyframkallad film. Spänningen från exponering, ta slut en hel rulle, väntan på att få tid för framkallning, göra rätt under hela processen och sen när sköljningen är klar en första tjuvkik. Barnbarn på påskbesök ett par dagar och vad är väl roligare än att fotografera dom. Kameran för dagen en 6×6 TLR Yashica MAT EM laddad med TMax 400. En kamera nästan lika gammal som mig men levererar nog en aningen bättre. Skall bli kul att ta fram en D800 om 50 år, eller nä förresten, en 101 åring med en gammal D800. Tror inte det. Men Yashican, den skall med till Barcelona om en vecka för att komplettera D800.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: