papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Nån

gång måste man ta steget. Har haft mycket jobb och har inte vågat chansa ifall det dyker upp bugga. Men nu är det gjort, uppgraderat från Lightroom 3 till 4 och första bilden har gått igenom utan problem. Det är en hel del nytt att lära men grunden är den samma i den bästa av program för att konvertera raw-filer. Kan tyckas nördigt men det är en sån viktig och stor del av min vardag att just detta fungerar. Med små tidsmarginaler får inget strula. Jag köpte 4:an samma kväll som det kom ut för några veckor sedan, har varit så sen den första betan som tog mig med storm. Tyckte först att tröskel in var hög men så fort jag förstog konceptet fanns ingen återvändo. 1, 2, 3 och så nu 4:an, skall bli roligt det här men det jag önskar mig mest är att programmerarna jobbar på effektiviteten. Med dagens snabba datorer känns det som det slarvas för varje ny version har en tendens att lägga beslag på datorkraft. Förr när kraften var en bristvara fick varje etta och nolla vägas på våg, då hade jag 2MB RAM, idag 8GB. Tänk vad snabbt det skulle gå om inställningen till effektiv kod hade varit densamma. Det kanske kommer.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: