papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Frukost

skall ju vara den viktigaste måltiden på dagen. Kan nog stämma. Min dag var fulltecknad och avslutades med Basketligans kvartsfinal mellan Borås och Uppsala. Eller avslutades kanske var fel, arbetet utanför kontoret avlutades, nu är redigeringen kvar. Men frukosten grundade nog att hela dagen och kvällen klarades av med en glass, kaffe och ett päron, sen var det middag 22.00. Jo just det, Borås vann efter en smått otrolig uppryckning, jäklar vad dom krigade på slutet men utan att det blev den grisbasket det brukar bli mot Uppsala.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: