papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Letar

efter gammalt som skall visas upp på en arkitektbyrå i veckan. Samtidigt förbereda mig för två kvällsfotograferingar, exteriörer på några exklusiva hus. Känns alltid som krona eller klave, vet aldrig om det blir som man tänkt sig. Vädret påverkar mycket och fönstret man har att arbeta på är kort. Att sen boka in det lång tid innan utan möjlighet att boka om på kort varsel gör det till lite gambling. Lyckas det kan det bli riktigt bra men det har även varit gånger jag varit mindre nöjd med resultatet. Kunderna har iaf varit nöjda alla gånger;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: