papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Vårklockor

är namnet på Josef Franks tapet från Boråstapeter. Vårklockor var det väl inte dags för ikväll, -11C då fryser lökarna;) Apropå Borås så var det glädjeyra när Borås Basket slog Uppsala med 107-73 inför nästan 3000 på läktarna. Stundtals hett för Uppsala hade inte tänks sig en förlust och Borås ville visa vem som regerar på deras hemmaplan. Höjdpunkten var nog Henkes insats som jag tycker borjade för segern. Steal vid halvplan, steal på inkast, viktig tre för att nämna något, gott att se.

/c

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

2 Kommentarer

 1. Mats 3 feb ’12

  Grym match, måste varit roligt att fota också? 🙂

  • Chris 3 feb ’12 — Postförfattare

   Det var en underbar match. Härligt med så mycket publik. Nästa mål är över 3000 men det krävs väl antingen final eller gratis. Har aldrig förstått att man inte kommer tillbaka efter en sån upplevelse som det är på en välfylld basketmatch. Har ju varit så flera gången med 2000 drygt på en riktigt bra gratismatch och sen nästan ödsligt på nästa. Publiken har ju inverkan på spelet så det är inte oviktigt.

   Visst är det roligt att plåta när killarna är laddade. Har svårt att hinna få upp bilder efter att jag levererat det jag skall. Spelarna brukar gilla det så jag hoppas jag hinner i helgen:)

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: