papac media AB

Fotograf Christian Johansson

December

är ju en månad med relativt lite att göra i min bransch. På gott och ont får man väl säga. Det mest uppenbart negativa är ju att jag fakturerar mindre, men det vet jag och planerar för, när jag har lite att göra slappnar jag av och kroppen får tillfälle att känna efter och då blir jag sjuk som resultat, bara att bota med arbete;)

Det positiva är ju att man får tid över och speciellt tid över att läsa och försöka förkovra sig. Har blivit ett par böcker och jag försöker fortsätta läsa trots att jobben nu är igång för fullt. Senast lästa är Visual Stories av Vincent Laforet. Inspererande läsning av hans arbete som fotojournalist på New York Times bl.a.

Senast påbörjade är purfäska Sketching Light av ljusgurun Joe McNally. 400 drygt sidor ljus alá McNally är inte dumt och som den långsamme läsare jag är vara det länge:) Har kommit en bit in och så långt är det bara att rekommendera om man har något intresse av bild och ljus. McNally är en flitig bloggare så även den är läsvärd.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: