papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Underligt

men det känns bra med bekräftelse på det man gör. Återigen har Hemnet valt ut ett hem jag fotograferat till sin förstasida. Med tanke på alla tusen hem som passerar genom deras sida är det något jag gjort som fått dom att stanna till. Dom skriver i mailet ” Vi väljer redaktionellt ut objekt som känns speciella och vars bilder håller hög kvalitet ”. Nu är ju inte detta första gången dom valt ett av mina jobb till förstasidan och bilder jag gjort dyker allt som ofta upp på deras inspirationssida men lika roligt varje gång. Måste ju vara ett täcken på att jag gör nåt som tilltalar marknaden, en gång kan ju vara tur;)

Ser man lite mer filosofiskt på det så är vi nog rätt dåliga, eller kanske ovana att ta emot beröm. Än mindre berätta för andra när vi gjort något bra. Jag läste beteendevetenskap hos en amerikansk professor för många år sedan och han tog ofta upp vikten av att kunna ge beröm, bekräftelse eller komplimang men lika viktigt sa han att man skall träna på att ta emot det. Att ge komplimanger tränar jag ofta på och jag försöker finna mig när det är jag som blir objektet, det ger en liten extra krydda till vardagen.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: