papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Det blåste

rejält i natt. Strömmen försvann och jag förväntade mig en röra av kullblåsta träd på vägarna när jag åkte ut på dagens jobb. Men inte, solen sken och vägarna var fria. Rubrikerna på löpen var stora men vad jag kunde se var skadorna inte så omfattande.

Kunde ju inte ladda upp matchbilder från gårdagen pga strömbrist så dom kommer här, och på Facebook som vanligt, på mina vänner i Mark och Visby Ladies. En glad Frank Alm fick ta emot pris för årets coach av SBBF ordförande Hans von Uthman. Den var du värd Frank:)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: