papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Helgens enda

match blev Basketligan Dam mellan Kvarnby Basket och Visby Ladies. Svårt när man har vänner i båda lagen men denna gången fick jag glädjas åt vännerna i Kvarnby som tog sin andra seger för denna säsongen. Dom har haft en tung början men har så många kvaliteter så jag hoppas det börja släppa för dom nu. Mina Visbyvänner har en lång resa hem till ön. Det är en tungt att direkt efter en förlust sätta sig i minibuss och köra till Nynäshamn och sedan båt. Har gjort den själv fast åt andra hållet;)

/c

match

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: