papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Dagens första plåtning

blev statsministern som besökte TST i Kinna. Som den basketintresserade han är tog jag för givet att han skulle passa på att besöka Boråshallen när han ändå var här, men nej då. Kan inte vara lätt att vara statsminister och stressa ifrån såna upplevelser. Så med ny film i kameran beger jag mig till Borås och mötet mellan stadens stolthet Borås Basket och Norrköping Dolphins.

//update//

Det blev en knapp förlust för Borås i mötet med Norrköping. 2 poäng mot ett av Ligans topplag lovar gott. Borås spelar en snabb och lustfylld basket som är ren underhållning och propaganda för sporten, idag inför en rejäl publik som höjde stämningen i hallen. Där missade statsministern nåt men chansen kommer igen för det kommer bli en skön vinter så länge man håller sig i samma hall som Borås Basket;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: