papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Utsikten

var fantastisk över hamninloppet, om man hade bra syn och långt tele;) Förstår inte riktigt varför man vill få havsutsikt att bli så viktig när man knappt ser den. Resten av lägenheten var fantastiskt charmig och utsikten åt alla andra håll slående. Detta kommer garanterat vara det som säljer, men just den där vinkeln där man kunde skymta en gnutta vatten var det som gällde. Jag skulle nog reagera motsatt, vad är det för fel på resten om man tvingar fram just denna vyn. Hur som, utsiktsbild blev det men det bästa var resten som blev riktigt bra.

Har kanske nämnt det förut men det tål att upprepas. Plåtade ett fint litet hus i Skåne, riktig idyll, om man bortsåg från att Pågatåget gick strax utanför dörren och stora högspänningsledningar alldeles i närheten. Mäklarens instruktioner var att inget av detta fick komma med på bild. På min fråga om inte folk kommer känna sig lurade blev svaret ett stort frågetecken. Man bör nog ställa sig frågan hur hade jag reagerat. För så olika är vi ju inte.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: