papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Färgerna

brukar bli bättre efter lite regn. Renare som om dom vore tvättade av regn. Men under dagens skyfall i GBG trodde jag att färg och allt skulle forsa bort. Läste också i dagens GP att höstens regnande gett fotbolleriet problem. Många matcher som skulle spelas på gräs har blivit flyttade och nu närmar sig slutet av serierna med stormsteg, alla matcher skall spelas. Lite underligt, det finns otroligt många konstgräsplaner i stan. Dom kanske inte har växt upp men dom har anlagts i ett rasande tempo och är inte lika regnkänsliga. Tidigare hade vi inget konstgräs, hade vi då ännu större problem med regnskadade fotbollsplaner eller har det blivit så mycket mer regn i regniga GBG?

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: