papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Mitt då

jag plåtade som mest började synen bli konstig och huvudet spränga. Illamående och en halv dags jobb kvar. Det är sällan jag är sjuk men nån gång skall det väl hända och idag blev jag riktigt däckad. Skönt att göra jobb där inte kunder är med såna dagar.

Det var ett intressant projekt jag plåtade. En mängd lokala företag och tillverkare hade tillsammans byggt, projekterat, inrett och skall nu marknadföra det hela. Genast fick jag massa lysande idéer. Kreativitet smittar.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: