papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Tack Nikon

för maten. Hemkommen från en kväll med Nikon och kollegor från trakten, skaldjursbuffé och underhållning på M/S Trubaduren. Hade trott att det skulle bli promotion av Nikonprodukter med tillhörande orderblock men dom ville bara att vi skulle ha en trevlig kväll. Det kallas jag att ta hand om sina kunder. Under middagen fick jag ett mail från Think Tank Photo i San Francisco som ville ha min postadress så dom kunde skicka nya hjul till min rullväska, free of charge. När man skall välja sina leverantörer så skall man välja dom bästa och det känner jag att jag gjort. Hoppas VW håller samma höga klass;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: