papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Så är man då

tillbaka. Kom direkt in i ett trevligt utrymme men höll på att hamna i konflikt med en lokal narkoman när jag var vid Klippan för lite fotografering. Helt plötsligt dök han upp och gapade om att jag förföljde honom. Aggressiv som en pitbull på syra men mitt lugna jag fick honom nog att inse det meningslösa så han nöjde sig med att slå ett järnrör i bryggan vi var på. Trevlig dag på jobbet men man blir lite förbannad på folk som tror att det bara är dom som får existera. Förstår ju samtidigt att det finns nåt bakom men å så tröttsamt. Man kan ju acceptera att folk finns med inte behöver man acceptera deras agerande.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: