papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Norsk torsk

mot Finland. Men Finlands coach hade under halva matchen oro i lägret. Jämnt fram till halvtid innan finnarna malde ner det norska gutterna. Tunga smällar men värst var nog när Mjös fick en ärta rätt över okbenet, mycket blod men svenske läkaren tråcklade ihop honom. Hörde smällen från andra kortändan och ljudet kände man igen. Sa till grannen att där gick det sönder och det stämde ju.

Kände mig så trött att jag struntade i andra matchen för dagen, Danmark-Island. Hade ingen kund så det var bättre att ta en lur på hotellrummet. När jag sen sitter och redigerar dagens bilder mailar en Isländsk tidning och vill ha bilder, ja, från matchen Danmark-Island. Kunde nöja dem med fina bilder från Island-Finland:)

Matchbilder Finland-Norge

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: