papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Bollspel

på grönt gräs fick avsluta dagens utomhusarbete. Lokalderby så BT ringde in mig till denna kyliga uppgift. Kallt så jag kände inget i fingrarna de sista 40 minutrarna. När det rassalade i kameran fick jag bekräftelse på att jag tryck ner avtryckaren. Tur det inte var Gais-Blåvitt för sist jag var på det hörde jag inte slutarljudet alls, bara klacken jag hade bakom mig. Matchen idag slutade med storseger för bondlaget som grusade rejält för grabbarna från köpinget.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: