papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Wide is the new square

Imorgon laserar  Lundin sin nya websida. Enligt ryktet är det ett rejält lyft, skall bli spännande. Med lanseringen kommer det bli annat format på bilderna, wide är det som gäller. Förut om man ville sticka ut så var det kvadraten som gällde men nu är det långt och smalt, äntligen är man inne;)

Gjorde ett jobb som var bland e första där jag försökte tänka i det nya formatet. En trevligt lägenhet stylad av Intro Inred. Det är svårt att komponera i sökaren när allt man ser inte skall vara med, blir lite av uppskattning och chans, hmmm. Nu gäller det att tänka till.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: