papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Första Maj i Köpenhamn

blev en tämligen misslyckad upplevelse. Nej allt var inte misslyckat, träffade två riktigt trevliga fotografer. Sånt kan rädda en dag:)

Förra året hade vi en riktigt trevlig och upplyftande dag och hoppades på retur. I år blev det nästan tvärt om. Tågen hade splittrats upp och vi hamnade bland en patetisk skara som bara var ute efter provokation med polisen. Det var mycket prat om rød och blå clown men dom värsta clownerna var nog det svarta gänget vi hamnade med. Tråkigt för jag har alltid uppskattat frihetliga idéer men också sett ner på paranoid inskränkthet.

Vi bröt oss ut och gick till Felledspark där det var stor folkfest med hur många tusen människor som helst. Mat,öl, musik och glatt festande överallt. Danskarna kan det här. Avslutade med en tur till det pågående bygget av den nya skateparken. Lärdom? Ser du en clown, gör det på cirkus;)

/c

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: