papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Inte ofta


men det händer och är riktigt roligt när man väl är igång. Personalfoto, inte så kreativt kanske, det gäller att få till ett ljus som kan passa de flesta, se enhetligt ut och ger ett jämnt resultat på alla bilder. Tar ju med mig ljus ut till företagen och lånar lite plats där så kommer folk allt eftersom. Den svåra biten är att få alla att tycka om det, många är ovana och vill helst inte stå framför kameran och så fins det dom som är så självklara. Hade en dam idag som bara tog plats, första bilden satt perfekt så jag fortsatte bara för att det var så roligt

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: