papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Försöker

bättra på min karma med att göra klart lite matchbilder som släpat efter pga. andra jobb som ger lite pengar;) Dagen redigering blev slutspelsmatchen mellan Mark och Norrköping. Spelades i två matcher med totalresultatet som avgörande resultat. För Mark blev det förlust i första och seger borta med tre poäng i total segermarginal. Vidare i semifinal mot Luleå och det jobbas för fullt i Kinna med förberedelserna. Bäst av fem och det är bara att plocka fram den gamla slutsåltskylten, för visst kommer det att bli mer än fullsatt i Kinnahallen?

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: