papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Dans

är det ju ofta i pausvilor under matcher. Man knäpper lite förstrött nån bild, varför vet jag sällan. Under All Star Game i Sundsvall var det likadant men det blev inte lika förstrött. Tre imponerande tjejer fångade mig helt, det var riktigt roligt och inspirerande. Deras utstrålning var något jag inte sett på länge så det var bara att bli ett med kameran och motivet. Lyckades? Det vet jag inte, men det här vill jag göra fler gånger.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: