papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Vilken perfekt dag

det blev till slut. Hade först fyra bokade fotograferingar trots att jag satt en lagom limit på två med möjlighet att bli tre. Göteborg var minst sagt kaos med snö, trafik och vilda fotgängare. Alla plåtningar gick bra och var fina men den sista blev ett litet stressmoment. Mitt i city och försöka hitta en parkering, tog ett tag men till slut hittade jag en trettiominutare i en snödriva. Knalla tre kvarter och plåta en fräck lägenhet. Kände mig stressad men planerade att springa tillbaka till bilen och lägga på nya pengar. Tempot var högt och jag blev klar på den första p-biljettet, både interiört och exteriört. Kände mig nervös på vägen hem, visste inte om jag stressat så jobbet blev lidande. Men jäklar i mig vad bra det blev, nya bilder till kommande portfolio. Det lönar sig inte att stressa brukar jag säga men här gick det bra, skönt att veta att jag har lite kapacitet;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: