papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Under året som gått

hann jag förutom våra nordiska grannländer med att besöka Detroit och Barcelona. Två fantastiska resor som jag gärna gör om eller gör en variant av. Inför 2011 är en av resplanerna att fylla 50 i Paris. Har aldrig varit i där men alltid velat åka dit. Konstigt att jag inte gjort det tidigare för det ligger ju inte långt bort. Det närmsta jag kommit är en mellanlandning på Charles De Gaulle Airport. Dit kanske det kommer åka en del terrorturister nu när fransmännen infört burkaförbud. Vilket vansinne. Att lagstifta mot burka är ungefär lika smart som att lagstifta mot dumma politiker. Verkningslöst, men det är väl en symtom på det sjukliga läget i världspolitiken eller också är allt så problemfritt i Frankrike att det stora problemet är hur några kvinnor klär sig. Fobi? Kan så vara;)

Dagens podcast är TWIP, en löjligt rolig och nördig foto-cast som leds av Frederick Van Johnson.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: