papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Rinnande vatten

kan vara underbart. Efter fyra dagar med frusna vattenledningar har det äntligen löst sig. Under denna tiden har jag tänkt mycket på afrikanska kvinnor och barn som går kilometrar för att bära hem smutsigt flodvatten. Vana vid att bara vrida på kranen blir vi helt ställda när inget kommer, säkert hundra gånger om dagen använder vi rent fint vatten till allt möjligt men utan blir det svårt. Laga mat, diska,tvätta sig, gå på toaletten, koka kaffe, tvätta kläder, duscha och allt annat som vi bara gör. Jag skall leta upp ett biståndsprojekt som hjälper folk med vatten, en liten hjälp från mig ock många andra gör säkert skillnad. Ett nytt år kommer så det passar fint in i årsplanen.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: