papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Fångad

i gamla synder men ser en möjlighet att ta mig ut. Två släpande matcher har klarats av idag men samtidigt har jag fyllt på med en så jag ligger fortfarande efter.

Igår hade jag ju en heldag med bara basketmatcher. Först var det Kvarnby som mötte EOS Lund i Damliga. Gick tungt för Kvarnby efter Smarts knäskada. Jag har ju själv gjort 7 knäoperationer så jag är övertygad om att hon har rätt spirit och tar sig igenom det stärkt. Vad gäller laget så var det roligt att se dom ta sitt ansvar. Det kommer gå bra så länge man tror på att man klarar det.

Andra matchen var också Damligan men mötet mellan Mark och Norrköping. Vilken match. Det bästa jag sett på länge. Kamp om varje millimeter och varje boll. Inge vek ner sig i något av lagen och det var många heta duster som tände en energisk publik. Det gav mersmak.

Dagens match i div 3 var också en härlig match men där får killarna vänta ett tag på bilder;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: