papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Hos vissa

går ränderna aldrig ur, andra överraskar och gör det oväntade. Min väsktillverkare är en sådan, Think Tank Photo, säger som många andra att dom har livstids garanti på sina saker. Visst, tänker man, men det stämmer. Har fått bevis två gånger då dom utan tvekan skickar nya prylar på en felbeskrivning dom fått via mail. Bättre kan det inte bli. Idag ringde dom från Nikons Sverigekontor till mig. På omvägar hade dom hört att jag inte var nöjd men en service jag gjort hos en av deras underhuggare. Strålande, tänk om fler kunde förstå innebörden och värdet av goodwill, jag älskar att bli överraskad;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: