papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Planen

för dagen var att plåta ett hus på morgonen och sedan snabbt upp till Borås för att hoppa på spelarbussen till Stockholm. Av någon anledning kände jag att jag inte ville stressa iväg, väglaget var dåligt men jag hade nog hunnit. Nu tillhör jag inte den troende skaran i landet men annars hade det legat nära till hands att tacka nån där uppe. Bussen fastnade i en vindby och och hamnar i ett motorvägsdike vid Mantorp. Alla spelare och ledare hamnar på Linköpings lasarett. Vad jag hört är ingen allvarligt skadad men det är illa nog ändå. Ett rött krya på er äpple till till alla vännerna.

Tack till alla som ringt och sms:at mig under dagen och varit oroliga för att jag var på bussen.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

2 Kommentarer

 1. ted 23 nov ’10

  Skönt att du inte var med! Och att det inte gick sämre än det nu gjorde för de som var med i bussen… /ted

  • Christian 24 nov ’10

   Ja det var en jäkla tur. Läskigt bara att jag tänkte tanken om väglaget när jag bestämde mig för att inte åka. Det kunde ju gått hur illa som helst så killarna hade tur i oturen.
   /c

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: