papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Basketligan

och Damligan startade när jag var i Barcelona på workshop. Fick sålt en arkivbild så det var ju inte helt tomt med min medverkan. Denna veckan blir det Borås-Södertälje med herrarna och i Damligan Kvarnby-Brahe. Den senare matchen är lite historisk så den vill man inte missa.

Hittade lite basket även i Barcelona. Hörde det välkända ljudet av bollar som studsar och dommare som visslar, bakom en mur hittade jag några knattelag som spelade match under palmerna mitt i stan. Härligt liv.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: