papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Det ser ljust ut

i veckan. Hyffsat mycket jobb i en lagom mix mellan betalt och pro bono. På lördag bär det av till en vecka i Barcelona. Workshop med DN fotografen Paul Hansen, tema fotojournalistik. Högt terrorhot skall det tydligen också vara i Europa, tror inte det är planerat från kursledningen men man vet ju aldrig. Har läst mina flybokningar noggrant och ingenstans står det något om al Qaida airlines så det kommer nog flyta på smidigt men får väl räkna med att visa upp min kameraväska utan ock innan som vanligt;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: