papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Valtider

och motståndarna ger varandra den ena käftsmällen efter den andra. På söndag avgörs det och jag har inga problem med vart jag skall lägga min röst trots alla tafatta representanter från höger till vänster. Inte många man kan identifiera sig med, får mig att känna mig lite unik;) På nåt sätt blir det tydligt att det rör sig om en egen grupp som vart fjärde år måste ut och visa sig, känns inte ärligt. Hade varit bättre med en riktig Majstorovicare, sikta högt och träffa på riktigt.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: