papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Gamla synder

Damligakval,Brahe Basket-Kvarnby Basket

blir lätt en belastning. Lovade tjejerna i Kvarnby att jag skulle lägga upp bilder från deras sista match i Damligakvalet men det har varit svårt med tiden. Fick iväg bilder till tidningen men sen fick jag prioritera jobb före annat, var på håret att jag ens skulle hinna med matchen. Nu satte jag mig äntligen och fick klart bilderna från matchen Brahe-Kvarnby i Damligakvalet, med glädjetårar och allt.

Hoppas det kan påminna någon om den härliga känslan av seger:)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: