papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Jag skämtar

ibland när folk har det lite rörigt hemma inför fotografering och säger att det är ingen fara, ibland får jag ju be folk gå upp ur sängen, då blir de flesta lugna. Idag hände det, och jag skämtar inte, en säljare låg och sov under hela fotograferingen så jag kunde bara fotografera delar av huset. De delar där dom inte sov eller röjt upp efter det senaste världskriget. Ibland undrar man varför dom ringer in mig, men den som var vaken var trevlig:)

/c

STCC Ring Knutstorp

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: