papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Biogas

bilarna i årets STCC har haft uppförsbacke hela säsongen, de senaste tävlingarna har det planat ut lite och smaken på pallplacering har varit nära. Igår blev det plötsligt dags, inte på egen prestation utan tack vare en incident i täten som placerade Patrik Olsson på en andra plats. De flesta kanske har sett Fredrik Ekblom som den vassaste föraren i teamet men vad spelar det för roll när man inte är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Det är väl så att för varje förlust eller misstag så kommer man närmare en vinst eller ett lyckande.

/c

STCC Ring Knutstorp

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: