papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Udda

upplevelse jag hade idag. Tre plåtningar uppåt Bohuslän, ingen fanns att hitta på gps:en vilket brukar innebära koordinater och långt ut på landet, ibland riktigt roliga ställen. Mycket riktigt. Den sista jag kom till efter en maratonplåtning på 4 timmar där jag inte fick använda någon av vinklarna som den förra fotografen haft. Huset hade varit ute tidigare men inte sålts och nu var det nya tag. Nya vinklar och bättre, mer säljande och lockande bilder. Att göra bättre, mer lockande och säljande bilder försöker jag alltid göra men det finns ju också en anledning till att man använder vissa vinklar. Det är dom bästa eller ibland t.o.m. de enda. Det blev fyra timmars slit som en kreativ kanin på syra och måtte dom bli nöjda.

Sista stället blev rena terrängkörningen. Vägen gick från liten asfaltsväg till grusväg, sedan började det bli grönt på mittsträngen och i de branta backarna hade de senaste regnen grävt sönder vägen så jag fick balansera  på mittsträng och vägren. Höger och vänster sida om vart annat för att inte fastna på stenar eller i djupa hål. Efter några kilometer på detta sättet körde jag om tre ensamma svampar och i en glänta längre fram öppnade sig ett Christiania Light. Fyra flummiga kåkar, halvrunda med droppformade fönster, runda tak och kök i det fria. Byggnadsnämnden, fuck you! Vad skönt det är med folk som lever ut sina idéer och inte alltid frågar om man får eller om det går.

Så kan det gå en regnig dag för en fastighetsfotograf:)

/c

20090731_IMG_0363

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: