papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Vilken öken

dag det var idag. Hällregnade så det var översvämmning runt om i stan, varningar på radion och allt gick så sakta. När jag plockade fram sakerna för första jobbet stod jag och försökte skyla mig med paraply samtidigt som jag monterade utrustning och då hör jag ett crasch bakom ryggen. Stativet med kameran hade vält och låg blödande där på asfalten. Objektivet i flera delar och det var inga snygga snitt, mäklaren väntade på fotografering och jag kände bara för att åka hem och krypa ner i bingen igen. Fram med en ny kamera och nytt objektiv och på det hela. När jag var klar märkte jag att kameran var inställd på mitt senaste jobb på Ullevi. AutoISO och längsta tid 1/1000 passar inte så bra till fastighetsfoto. Satan i gatan, men det får gå och bilderna blev ok. Kändes som det fortsatte på detta viset hela dagen och jag tror att man en sån dag skall sätta sig framför brasan och tänka lite positivt och komma igen senare. Men men, det fanns det inte tid till.

/c

från en annan dag då det mesta stämmde

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: