papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Gladiatorer

har i alla tider lockat åskådare och gett dom en tveäggad lustkänsla. Killarna som kör Pro Superbike är lite av dagens gladiatorer. Det är ingen stor yta gummi som har kontakt med asfaten så man får känslan av totalt dödsbejakande när man står ett par meter ifrån dem, liggande i kurvorna i hastigheter som jag inte vågat med bil. När det går åt skogen och dom gör en vurpa springer, kryper eller ålar dom sig fram till motorcykeln. Inte för att se hur det gick med den utan för att få den på två hjul och fortsätta. Skumma killar, men det imponerar;)

/c

high speed

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: