papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Trött

på gränsen till apatisk har jag varit idag. Vet inte vad som är på gång men hoppas på att att jag får vara frisk, har inte riktigt tid att vara sjuk. Tänkte att jag skulle hinna med en massa gamla synder idag men det blev inte så mycket med det. Kollade igenom lite bilder från VM kvalet Sverige-Malta så nu är den biten avklarad. Finns ju olika sätt att kolla om det är tryck i dojan, en del mer plågsamma än andra, eller skall man säga att det finns fel tillfällen att lägga näsan i blöt.

/c

smack

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: