papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Nationaldagen

under Göteborg City Race kom lite av sig. Första STCC heatet tog norrmannen Tommy Rustad hem, körde Volvo så det kan väl vara förlåtet. När det officiella nationaldagsfirandet drog igång på banan med sångkör och nationalsång for STCC bilarna som ilskna bin runt kören inför starten av heat 2. Billigt, slarvigt och klantig planering var vanliga kommentarer runt mig. Kan nog hålla med, men det blev iaf ingen norsk seger i det heatet, Tomas Engström i en Honda. Många hade pratat om Fredrik Ekblom i sin gasfolka som het aspirant på pallplats, så icke men hjälmen passade dagen;)

/c

STCC Gšoteborg City Race och Nationaldag

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: