papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Jag mår som en prins

eller det kanske jag inte gör. Hade lite oflyt idag, halkade med resultatet att en D3 med 300/2,8 åkte i backen, i försöket att rädda detta ekipage skickade jag en D200 med 12-24 i samma asfalt och glasvite uppstod. Den som vet värdet på grejerna vet hur det känns och när detta sker i början av dagens jobb är det inte roligt. Lyckades dock rädda utrustningen hyffsat och dagens bilder ligger på Sthlmbild. Jo jag mår nog som en prins, vi hade båda problem med vår utrustning och bägge hade kontakt med samma asfalt, enda skillnaden är väl att jag inte tvingades bryta loppet men så kör jag ju Nikon och inte Porsche;)

/c

STCC Gšoteborg City Race

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: