papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Ny fest

på gång. Man kan ju tro att det är allt jag gör:) Har inte hunnit skriva några inlägg sedan senaste kalaset eftersom jag haft fullt upp med fotograferingar. Idag får jag lägga till en nolla, min äldste blev 30 härom veckan och nu blir det 30-års fest med hans kompisar. Ingen risk att jag blir på lyset men det kanske blir andra som behöver en ledfyr för att hitta hem.

/c

solarpower

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: