papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Vatten har

och har alltid haft en speciell inverkan på mig. Jag tror att det finns två saker som påverkar människor över hela världen på liknande sätt, oavsett kultur, religion eller politisk åskådning. Vatten och eld. Bägger har åtminstone för mig en lugnande inverkan som kan få mig att stanna upp, varva ner och tänka till en aning. Var idag i Uddevalla och fotograferade lägenheter, fick en stund över mellan två och vad var det då som som lockade mig om inte vatten. Ån i centrum som rinner ut i hamnen, rätt skönt att få lite tid över ibland.

/c

Uddevalla

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

1 Kommentar

  1. Mia 11 mar ’09

    Fin bild, jag har mailat dig 🙂

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: