papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Ett Göteborgsmotiv

som jag trillat på och börjat gilla den sista tiden är Norra Älvstranden. Hoppas denna veckan ger mig några bra tillfällen med spännande ljus så jag kan få till det jag vill. Har gjort några varianter men inte riktigt fått till det jag söker, skall kännas Göteborg men det behöver inte blåsa och regna;)

/c

elfstranden_img_93131

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: