papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Idag var jag ute och cyklade

rejält. Hade tagit ledigt för att gå till tandläkaren, kommer lagom fem minuter före min bokade tid. Dom väntade på dig för en timme sedan, sa tjejen i luckan. Jag som alltid är i tid eller god tid, kanske dags att lära sig klockan. Jag fick i alla fall klippt mig och tvättat bilen.

/c

follow the line to the green light

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: