papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Man imponeras

över hur välplanerat och organiserat det mesta är runt Borås Basket. På gårdagens match var Swedbank Sjuhärad matchsponsor och laget spelade i dräkter med bankens färger. I VIP-rummet serverades mat och även där gick dukningen i samma färger. Dom vet vad dom gör, i år gick det sportsliga kanske inte hela vägen men med den organisationen kan det inte gå annat än bättre och bättre. Det blir en rolig säsong nästa år. Jo just det, Swedbank Sjuhärad har just nu en kampanj där dom har riktigt snygga basketbilder;)

/c

Mer bilder bakom bilden!!

BorŒs-Plannja

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: