papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Coola rutor

på en kåk jag plåtade idag. Tyvärr kändes det inte som jobben blev vad dom skulle kunna vara, missnöjd med min insats med andra ord. Det positiva är ju att jag känner så och är motiverad att förändra det. Har tre viktiga plåtningar på onsdag och då måste allt stämma. Tar en brake och sticker med Borås Basket till Södertälje imorgon. Känner på mig att det kommer bli en vinst. Jag har sagt det tidigare, jag åker bara till vinstmatcher, tyvärr har jag fått åka hem från en del förluster men det är en annan sak;)

/c

20090216_img_8682_8689

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: