papac media AB

Fotograf Christian Johansson

I got a call from above

men Thomas Massamba verkar mest agnostisk över förklaringen. Hade inte mer än bråkdelen av en sekund på mig att bestämma var jag skulle lägga skärpan och så här i efterhand ser jag att jag skulle valt Massambas min. Man får inte vara rädd att erkänna sina misstag;) Dagens ligamatch mellan Gothia och Södertälje var en skön drabbning, stundtals hamnade fokus lite väl mycket på domslut men trots det känns Gothias seger rättvis. Skönt att se dom spela med så mycket hjärta. Kanske lättare nu när kraven inte är så stora, slutspelet lär dom inte hamna i så det är bara för dom att gå ut och spela. Hoppas Borås visar samma hjärta i morgondagens match.

/c

Mer bilder bakom bilden!

I got a call from above

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2024 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: