papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Jag kom ihåg

när p-mätarna såg ut på detta sättet. Hade alldeles förträngt det men när jag såg den var det som om polletten trillade ner. Ja visst ja, det var så man gjorde, i med slanten och vrid. Nu drar man kortet eller startar p-appen på iPhonen. Tiden förändrar vårt beteende. Roligt med Intro Inred som samlar mycket gamla udda saker i sitt magasin och använder vid styling, ger den där extra knorren och gör att det inte ser ut som alla andras jobb. Det gamla glaset i fönstren är iaf orginal och inte utbytt. Ger det där böljande skimret när solen lyser och när jag fick syn på det tog jag genast om bilderna.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: