papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Fram och tillbaka

å så en gång till. Kunde inte låta bli att åka in till stan en gång till idag. Åkte hem och redigerade efter två plåtningar idag och orkade egentligen inte åka in till stan en gång till för en temakväll om fotoböcker. Nu är man ju som man är. Tänker ofta att det alltid händer roliga saker i Stockholm och sällan här nere och att då inte sluta upp när det väl händer var för mycket för att hålla mig hemma. Blev en intressant kväll med fakta om författarstöd och sen en berättelse om tillkomsten av Asphalt Telegraph, en fotografisk betraktelse av hot rod kulturen. Fotografen Christer Ehrling berättade och visade bilder. Kul och värt den extra trippen till stan. Träffade samtidigt min gamle fotolärare Anders Ocklind, senast var väl nån gång på 70-talet, ack ack ack det var tider det, doften av fix och D76.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: