papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Den enes glädje

den andres sorg. Inom idrotten gäller bara delad glädje är dubbel glädje inom det egna laget. Svårt för mig idag som har kompisar i bägge lagen när det var derby mellan Mark och Kvarnby i Basketligan Dam. Mark vann och tuffar vidare i toppen medan Kvarnby har en svår säsong att se tillbaka på. Hoppas dom håller modet uppe. Dagen glädjeämne var väl annars att se Brittany Smart tillbaka på banan efter 13 månaders skada och rehab. Fixade dagen bra och slutade med ett spräckt ögonbryn. Basket är tuffare än många tror.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: